VALENCIÀ – Ensenya’m el valencià: Taronja

Amics de la Comunitat Valenciana: 

Vaig arribar a València en 2003 i he passat açi 10 dels anys més fabulosos de la meua vida. Encara que sempre vaig tindre la intenció d’aprendre valencià, mai ho vaig fer, no entenia la seua riquesa, ni sentia la necessitat d’aprendre-ho. Ara que des de finals de 2018 vixc en un poble de La Safor, i encara que puc comprendre-ho prou i puc escriure-ho amb ajuda del traductor, sent la necessitat de parlar-ho, només així podré comprendre profundament la seua gent i la seua cultura.

Et propose un joc: posaré una paraula o expressió diària en valencià i apel·le a la teua generositat perquè em regales un minut del teu temps i en els comentaris escribes una frase o oració que em permeta entendre els seus usos… 

Pedro Camilo Monteros

Entre els que comenten i m’ensenyen valencià sortejaré cada mes a triar: un curs de fotografia online personalitzat per a tu o per a regalar-li’l a qui vullgues; una sessió de fotografia; un paquet de 10 fotografies de paisatges de la Comunitat Valenciana a màxima qualitat (per a pòster) ; o un vídeo per a xarxes socials per a professionals que oferisquen servicis, o comerços, restaurants i xicotetes empreses.

Gràcies des de ja per la teua ajuda i bon rotllo!!!

https://pedrocamilomonteros.com

Servicis de fotografia i comunicació digital, contacta’m i faré un pressupost que s’ajuste a les teues necessitats.

A %d blogueros les gusta esto: